欢迎来到淘文阁 - 分享文档赚钱的网站! | 帮助中心 好文档才是您的得力助手!
淘文阁 - 分享文档赚钱的网站
全部分类
  • 研究报告>
  • 管理文献>
  • 标准材料>
  • 技术资料>
  • 教育专区>
  • 应用文书>
  • 生活休闲>
  • 考试试题>
  • pptx模板>
  • 工商注册>
  • 期刊短文>
  • 图片设计>
  • ImageVerifierCode 换一换

    Unit 3 Sports and fitness Section D Reading for Writing 同步练习- 高一上学期英语人教版(2019)必修第一册.doc

    • 资源ID:4395964       资源大小:119KB        全文页数:12页
    • 资源格式: DOC        下载积分:15金币
    快捷下载 游客一键下载
    会员登录下载
    微信登录下载
    三方登录下载: 微信开放平台登录   QQ登录  
    二维码
    微信扫一扫登录
    下载资源需要15金币
    邮箱/手机:
    温馨提示:
    快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
    如填写123,账号就是123,密码也是123。
    支付方式: 支付宝    微信支付   
    验证码:   换一换

     
    账号:
    密码:
    验证码:   换一换
      忘记密码?
        
    友情提示
    2、PDF文件下载后,可能会被浏览器默认打开,此种情况可以点击浏览器菜单,保存网页到桌面,就可以正常下载了。
    3、本站不支持迅雷下载,请使用电脑自带的IE浏览器,或者360浏览器、谷歌浏览器下载即可。
    4、本站资源下载后的文档和图纸-无水印,预览文档经过压缩,下载后原文更清晰。
    5、试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。

    Unit 3 Sports and fitness Section D Reading for Writing 同步练习- 高一上学期英语人教版(2019)必修第一册.doc

    Unit3 Sports and fitnessSection D Reading for Writing一、单句语法填空1.While she is often (compare) to the heroines of her own invention,her life is undoubtedly much quieter.2.The (positive) an article is on the Internet,the more likely it is to be shared.3.The editor cut much of the repetition and thus saved many pages.4.It was the culture,rather the language,that made it hard for him to adapt to the life abroad.5.The teacher (stress) that the students should not leave out any important details while retelling the story.6.In order to have a good health,my grandpa enjoys (jog) every morning.7.I knew I wanted to make a (different) in the world somehow,but I had no idea how to do that.二、完成句子1.It is known to all that a small kindness can indeed (有影响).2.Facing up to your problems (而不是) running away from them is the best approach to working things out.3.I was playing computer games in my room when the electricity was (切断).4.He is a man with great determination,so it is not easy to (压垮他).5.People in the stadium cheered out (时不时) for the wonderful performance.6.You should have a (积极的态度) the comments from other persons.7.They this statue (比较) that one,and found no difference.8.(不超过) 30 soldiers were sent out to carry out the task.三、阅读理解 AThe Winter Olympics are also called the White Olympics.At this time,many colourful stamps are published to mark the great Games.The first stamps marking the opening came out on January 25,1932 in the United States for the 3rd White Olympics.From then on,publishing stamps during the White Olympics became a rule.During the 4th Winter Olympic Games a group of stamps were published in Germany in November 1936.The five rings of Olympics were drawn on the front of the sportswear.It was the first time that the rings had appeared on the stamps of the White Olympics.In the 1950s,the stamps of this kind became more colourful.When the White Olympics came,the host countries as well as the non-host countries published stamps to mark those Games.China also published four stamps in February 1980,when the Chinese sportsmen began to take part in the White Olympics.Japan is an Asian country that has ever held the White Olympics.Altogether 14,500 million stamps were sold to raise money for this sports meet.Different kinds of sports were drawn on these small stamps.People can enjoy the beauty of the wonderful movements of some sportsmen.1.The world made it a rule to publish stamps to mark the great world Games .A.after the year 1936B.after the 3rd White OlympicsC.before the 3rd White OlympicsD.before the year 19322.The Winter Olympics are held once .A.every two yearsB.every three yearsC.every four yearsD.every five years3.Which of the following is TRUE?A.Only the host countries can publish stamps to mark those Games.B.Only the non-host countries can publish stamps to mark those Games.C.All the countries can publish stamps to mark those Games.D.Japan cant publish stamps to mark those Games.BPilates, yoga and the running machine get all the attention when it comes to popular ways to stay healthy. There is, however, a more humble exercise that might not be so attractive, but has all the benefitswalking. Certified fitness professional Jolynn Jaekel explains, “What I love about walking is that anyone can do it at any age and any fitness level. Plus, it is good for your heart, your head and your wallet. ”A recent report details the health benefits of walking. The report found that walking regularly to fulfill the 150 minutes of moderate physical exercise every week, recommended by the UKs chief medical officer, could save 37, 000 lives each year. Scientists at the Lawrence Berkeley National Laboratory in California found that quick walking reduces the risk of heart disease more effectively than running. They observed participants aged between 18 and 80 over a six-year period and found that walking reduced the risk of heart disease by 9. 3%, while running reduced it by 4. 5%. And there is even more good news: 30 minutes of quick walking over five days could help you sleep easily, according to research by Oregon State University. The study by days could help you sleep easily. The study by the university showed that walking helped participants sleep better and feel more alert during the day. The sooner you get started, the sooner youll notice the differences in your mind and body. So, go out for your 30-minute walk in a nearby park or green space. 4. Whats the meaning of the underlined word in the first paragraph? A. Simple. B. Relaxing. C. Popular. D. Active. 5. What does Jolynn Jaekel think of walking? A. It is loved by people of all ages. B. It is much healthier than running. C. It is a money-saving physical exercise. D. Its becoming more and more popular. 6. What did scientists at the Lawrence Berkeley National Laboratory find? A. Walking helps people with sleep problems. B. Walking contributes to curing heart disease. C. Walking 150 minutes per week can save lives. D. Walking is better than running in some cases. 7. In which section of a newspaper can we read this text? A. Comment. B. Lifestyle. C. Education. D. Media. 四、语法填空We all know the Olympic Games. 1._ do you know the Mud Olympic Games which are sports games in the mud?Every year, about 400 people from all over Europe meet in a small town in northern Germany 2._ (take) part in the Mud Olympicsthe 3._ (muddy) sports meeting in the world. It is held 4._the beach when the tide is out, so it is very muddy. The sports meeting 5._ (have) many traditional sports like football, volleyball and bicycle races, as well as some special and new activities 6._ (play) in the mud. It raises money for a local charity.The advertisements of the sports meeting are 7._(real) interesting. One of the 8._(advertisement) said, “If you want to play, just put on the clothes that you dont mind 9._ (get) covered in the mud and join us!” Viewers are more than welcome. So if you dont care about the mud 10._can get you dirty, come and enjoy yourself!一、单句语法填空pared2.more positive3.out4.than5.stressed6.jogging7.difference二、完成句子1.make a difference2.rather than3.cut off4.stress him out5.now and then6.positive attitude to/towardspared;with/to8.No more than三、阅读理解1.B由第一段中的“ThefirststampsmarkingtheopeningcameoutonJanuary25,1932intheUnitedStatesforthe3rdWhiteOlympics.Fromthenon,publishingstampsduringtheWhiteOlympicsbecamearule.”可知选B项。2.C因为第三届冬季奥运会于1932年举办,第四届冬季奥运会于1936年举办,所以每四年举办一次。故选C项。3.C根据第三段中的“.thehostcountriesaswellasthenon-hostcountriespublishedstampstomarkthoseGames.”可知C项正确。4.A 词义猜测题。第一段第一句提到: 普拉提、瑜伽和跑步机是最受欢迎的保持健康的方法。画线词前面有more, 和普拉提、瑜伽和跑步机相比, 步行既不需要专门的设备, 也不需要复杂的动作。由此推知, 步行是更为“简单”的一种锻炼方式。故选A。5.C 细节理解题。根据第二段中的“Plus, it is good for your heart, your head and your wallet”可知, 它对你的心脏、大脑和钱包都有好处。“对钱包有好处”的意思是“省钱”。故选C。6.D 推理判断题。根据第三段中的内容可知, 加州劳伦斯伯克利国家实验室的科学家发现, 快走比跑步更能有效降低患心脏病的风险。从这个角度而言, 步行比跑步好。故选D。7.B 推理判断题。根据第一段中的“There is, however, a more humble exercise that might not be so attractive, but has all the benefitswalking”和下文的具体介绍可知, 文章主要介绍了步行这种运动方式的好处。这是和健康生活方式相关的内容。应出现在报纸上的“生活方式”版块。故选B。四、语法填空1But句意:但是你知道在泥浆中的比赛泥浆奥运会吗?由句意可知前后句之间是转折关系。2to take句意:每年大约有来自全欧洲的400人为了参加泥浆奥运会世界上最泥泞的运动会而在德国北部的小镇上相遇。由句意可知空格处表示目的,应该用不定式。3muddiest句意同上。根据表示范围的短语in the world和空前的定冠词可知,此处填形容词的最高级形式。4on句意:它在退潮后的沙滩上举行,所以很泥泞。on the beach在沙滩上。5has句意:运动会有许多传统项目,例如足球、排球、自行车赛,还有一些在泥地里举行的特殊的新的活动。句子主语是The sports meeting,且介绍的是一般的情况,故用一般现在时的第三人称单数。6played句意同上。从结构判断空格处应该是非谓语动词短语作后置定语,activities和play之间是被动关系,应用过去分词。7really句意:运动会的广告十分有趣。修饰形容词interesting应该用副词。8advertisements句意:其中一则广告说,“如果你想玩,那就穿上你不介意沾满泥巴的衣服来加入我们吧!”one of后面接名词的复数形式。9getting句意同上。mind doing sth.介意做某事。10that/which句意:所以,如果你不在乎会把你弄脏的泥巴,来享受一下吧!从结构判断mud后面是定语从句,the mud是先行词,从句中缺少主语,所以填关系代词that或which。第12页(共12页)

    注意事项

    本文(Unit 3 Sports and fitness Section D Reading for Writing 同步练习- 高一上学期英语人教版(2019)必修第一册.doc)为本站会员(九****飞)主动上传,淘文阁 - 分享文档赚钱的网站仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知淘文阁 - 分享文档赚钱的网站(点击联系客服),我们立即给予删除!

    温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载不扣分。




    关于淘文阁 - 版权申诉 - 用户使用规则 - 积分规则 - 联系我们

    本站为文档C TO C交易模式,本站只提供存储空间、用户上传的文档直接被用户下载,本站只是中间服务平台,本站所有文档下载所得的收益归上传人(含作者)所有。本站仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。若文档所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知淘文阁网,我们立即给予删除!客服QQ:136780468 微信:18945177775 电话:18904686070

    工信部备案号:黑ICP备15003705号 © 2020-2023 www.taowenge.com 淘文阁 

    收起
    展开