欢迎来到淘文阁 - 分享文档赚钱的网站! | 帮助中心 好文档才是您的得力助手!
淘文阁 - 分享文档赚钱的网站
全部分类
  • 研究报告>
  • 管理文献>
  • 标准材料>
  • 技术资料>
  • 教育专区>
  • 应用文书>
  • 生活休闲>
  • 考试试题>
  • pptx模板>
  • 工商注册>
  • 期刊短文>
  • 图片设计>
  • ImageVerifierCode 换一换

    外研版高中英语必修一第四单元单词学习资料.doc

    • 资源ID:95223027       资源大小:39KB        全文页数:3页
    • 资源格式: DOC        下载积分:8金币
    快捷下载 游客一键下载
    会员登录下载
    微信登录下载
    三方登录下载: 微信开放平台登录   QQ登录  
    二维码
    微信扫一扫登录
    下载资源需要8金币
    邮箱/手机:
    温馨提示:
    快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
    如填写123,账号就是123,密码也是123。
    支付方式: 支付宝    微信支付   
    验证码:   换一换

     
    账号:
    密码:
    验证码:   换一换
      忘记密码?
        
    友情提示
    2、PDF文件下载后,可能会被浏览器默认打开,此种情况可以点击浏览器菜单,保存网页到桌面,就可以正常下载了。
    3、本站不支持迅雷下载,请使用电脑自带的IE浏览器,或者360浏览器、谷歌浏览器下载即可。
    4、本站资源下载后的文档和图纸-无水印,预览文档经过压缩,下载后原文更清晰。
    5、试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。

    外研版高中英语必修一第四单元单词学习资料.doc

    外研版高中英语必修一第四单元单词Module 4A Social SurveyMy NeighbourhoodSection Introduction,Reading and Vocabulary姓名:_测试时间:45分钟本卷总分:50分自评或老师评分:_基础训练.根据句意及提示写出所缺单词的正确形式1He lives with his parents in a s_in the northeast of the city.2They have a small a_on the third floor.3Lin Xiaoyun lives in the c_in southern Liaoning.4The house is two s_high and is made of local stone.5Which one is more s_to yours?6. I am working on a master's degree in civil _(建筑学)7. She led us to a room with a balcony overlooking the _(海港)8. How much of your salary goes for _(房租)?9. Bring up a family when you are _(失业的)is no picnic. 10. There is a heartbreaking news report about _(挨饿)children.答案:1suburb2.apartment3.countryside4storeys5.similar6.architecture7harbo(u)r8.rent 9.unemployed10.starving.用所给词的适当形式填空on the committee, a good many, go up, put up, approach, attractive, so far, get away, fortunate, describe1. The accident _ in the newspaper sounds terrible. 2The thieves_with all the money.3The time is_when we must leave.4The sky became dark as the storm was _.5The car is excellent,but I can't_it.6After the picnic,they_a tent for the night.7With house prices _ so quickly, we can't afford an apartment in the district. 8_ we haven't found an effective way to cure people of cancer.9. As we all know, Mark Twain wrote _ books.10. Bill was elected to replace Mike to perform some duty _.答案:1described2.got away3.approaching4approaching5.afford6.put up7.going up8So far9.a good many10.on the committee语篇提能阅读理解AIt's great fun to explore new places, and it may be like an adventure, even when you know you're not the first to have been there. But to make sure not to get lost or waste time going round in circles, the following tips may be helpful. Do the map reading if you're being driven somewhere. It'll be easier if you keep the map following the direction you're traveling in. Keep looking ahead so that you can give the driver lots of warning before having to make a turn or you'll have to move to the back seat. Get a group of friends together and go exploring. You'll need a good map, a compass, a raincoat, a cell phone to call for help in case you get lost, and a bit of spare cash for emergencies. Tell someone where you're going before you set out and let him know what time you expect to be back. The purpose of the activity is in not getting lost, not in seeing how fast you can go, so always stick together, waiting for slower friends to catch up. See if your school or a club organizes orienteering(越野识途比赛) activities, in which you need a map and a compass to find your way. This can be done as a sport, with teams trying to find the way from A to B (and B to C,etc.) in the fastest time, or simply as a spare­time activity. It enables you to be familiar with the use of maps and compasses and gain some practical skills.In some way,it's not only good fun, but also a great way to keep fit.No matter which way you choose,it's not only good fun, but a great way to keep fit.1Sitting beside the driver, you should _.Adirect the driver when necessaryBlook ahead to see where there's a gas stationC. move to the back seat if feeling uncomfortableD. keep looking at the map to find another place to go to2. Why do you need to wait for the slower friends in the exploration ?A. To show them how fast you can go.B. To avoid yourself or your friends getting lost.C. To share the fun with him/her in exploration.D. To tell him/her what's going on with the group members.3. Orienteering activities can _. A. make people work fast B. help people stay healthy C. help people organize other activities D. make people get prepared for sports4. The text mainly talks about _. A. the fun of exploration B. what to bring for exploration C. the way to use a map in exploration D. how to prevent people getting lost in exploration答案:本文是一篇说明文,主要介绍了一些能够让我们在旅行时避免迷路的好方法。1解析:根据文章第二段中的“Keep looking ahead so that you can give the driver lots of warning before having to make a turn or you'll have to move to the back seat”可知,当你坐在司机旁边的时候,你可以在必要的时候,提前给司机警示,指导司机。故选A。答案:A2解析:根据文章第三段中的“The purpose of the activity is in not getting lost”可知,等走得慢的朋友是为了避免有人走失。故B正确。答案:B3解析:根据文章第四段最后一句中的“it's not only good fun,but also a great way to keep fit”可知,越野识途比赛活动可以让我们保持健康。故选B。答案:B4解析:根据文章内容尤其是第一段中的“But to make sure not to get lost or waste time going round in circles, the following tips may be helpful”可知,本文主要谈论了一些如何避免在旅行时迷路的好方法。故选D。答案:DBAn American housewife was pushing her basket with one hand.With the other hand she was holding on to her small child.She arrived at the checkout(付款) counter and thought,“Now another 20 minutes.”But her bill was ready in 20 seconds.Twenty seconds?Yes.A new electronic system“reads”a small stamp of black and white lines on each tin,box or bottle.These little lines give the computer all the information it needsthe kind of product,the price and the tax.The girl at the counter simply moves the groceries(食品杂货)along in front of the “eye”of the machine.And the bill is ready in no time.Most people are very pleased with this new idea.The machinesnow in 20 supermarkets in New York,USA.save a lot of time and money.And they don't make as many mistakes as people.Some shoppers,however,are complaining(抱怨). They can't read the price of the food on a tin and all they can see is little black and white lines.The prices are on the shelves but they want them on each tin.Many people aren't sure that machines are honest shopkeepers.The new machines are very expensive.But everyone,even these worried shoppers,will be happy,in the end,they bring food prices down.5The American housewife was pushing her basket of shopping with one hand because she_.Ahad arrived at the checkout counterBhad been waiting for 20 minutes and was tiredCwas holding her child with the other handDwas holding out the other hand for the bill6What did she think when arriving at the checkout counter?AShe would be home in 20 minutes.BShe would get her bill ready.CShe would get her bill in 20 seconds.DShe would have a long wait.7The bill is getting ready so quickly in a supermarket because_.Athe girls at the checkout counter read more quicklyBthe prices and the taxes are lowerCthe groceries move along more quickly nowDthere is now an electronic system which“sees”how much each thing costs and calculates the bill quickly8What do people think of these new machines?AAll the shoppers are very pleased.BThey think 20 of them are too many in one city.CThey like them because they save both money and time.DThey complain about them because they make so many mistakes.答案:5解析:细节判断题。由文章第一段可知此妇女一手推篮子,一手牵小孩,故选C。答案:C6解析:推理判断题。从她的心理来看,她以为要再等20分钟,故她认为将要等很长时间,所以选D。答案:D7解析:细节理解题。由文章第二段可知,原因在于使用了一种新的电子系统。所以D正确。答案:D8解析:细节理解题。根据文章内容,人们认为这种机器能够省钱省时间,故选C。答案:C

    注意事项

    本文(外研版高中英语必修一第四单元单词学习资料.doc)为本站会员(蓝****)主动上传,淘文阁 - 分享文档赚钱的网站仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知淘文阁 - 分享文档赚钱的网站(点击联系客服),我们立即给予删除!

    温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载不扣分。




    关于淘文阁 - 版权申诉 - 用户使用规则 - 积分规则 - 联系我们

    本站为文档C TO C交易模式,本站只提供存储空间、用户上传的文档直接被用户下载,本站只是中间服务平台,本站所有文档下载所得的收益归上传人(含作者)所有。本站仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。若文档所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知淘文阁网,我们立即给予删除!客服QQ:136780468 微信:18945177775 电话:18904686070

    工信部备案号:黑ICP备15003705号 © 2020-2023 www.taowenge.com 淘文阁 

    收起
    展开